Logo HBBZ

Simon Vestdijkhof 37

3941 HW Doorn

0343 - 42 08 05

Hardeman Beveiliging en BedrijfsZorg richt zich op inbraak preventie, brandpreventie, toezicht en controle. HBBZ zorgt voor uw veiligheid!

Logo HBBZ

Nieuws

Ideas to Interconnect B.V.

Ideas to Interconnect is een management- en consultancybedrijf dat haar klanten helpt bij het realiseren van ICT veranderdoelstellingen.

Theresa Hatch van Ideas to Interconnect over HBBZ:

Ik ben zeer tevreden over de dienstverlening van ‘Hardeman Beveiliging en BedrijfsZorg’. De offertes die zij opstelden waren accuraat en overzichtelijk, zij kwamen alle afspraken stipt na, zij werkten op een zeer professionele manier en loste onverwachte problemen netjes op. Bovendien zij waren erg prettig in omgang.

Ik vind de oplossingen die Dhr. Hardeman heeft voorgesteld voor het beveiligen van mijn bedrijfspand erg passend.  Naar aanleiding van mijn ervaring zou ik Hardeman  van harte aanbevelen.”

I-to-I