Logo HBBZ

Simon Vestdijkhof 37

3941 HW Doorn

0343 - 42 08 05

Hardeman Beveiliging en BedrijfsZorg richt zich op inbraak preventie, brandpreventie, toezicht en controle. HBBZ zorgt voor uw veiligheid!

Logo HBBZ

Meldkamer

Samenwerken met betrouwbare partner
Aansluiten op Viewcontrol betekent voor het installatiebedrijf  samenwerken met een betrouwbare partner waarmee goede afspraken kunnen worden gemaakt.

Voor de klant betekent dit dat er volledig vertrouwd kan worden op een uitstekende bereikbaarheid en een correcte uitvoering van de afgestemde procedures.

De alarmcentrale in de praktijk

Of het nu gaat om inbraak-, brand- of sabotagemelding, zodra de melding binnenkomt, komen wij direct in actie. Ondersteund door een geavanceerd alarmverwerkingssysteem monitoren onze centralisten continue de bij ons aangesloten elektronische beveiliging- en camerabewakingssystemen. Dag en nacht staat ons team van goed opgeleide en klantvriendelijke centralisten voor u klaar. Inkomende alarmen kunnen ondersteund worden door live camerabeelden waardoor we nog sneller en adequater kunnen handelen.

Onafhankelijk
Viewcontrol is volledig onafhankelijk en installeren zelf niet. Hiervoor werken wij intensief samen met onze partners, een groot aantal gerenommeerde installatiebedrijven verspreid over heel Nederland. Hierdoor hebben wij inmiddels een respectabel klantenbestand opgebouwd, variërend van woonhuizen tot hoog risico-objecten.

Wij zijn Alert