Logo HBBZ

Simon Vestdijkhof 37

3941 HW Doorn

0343 - 42 08 05

Hardeman Beveiliging en BedrijfsZorg richt zich op inbraak preventie, brandpreventie, toezicht en controle. HBBZ zorgt voor uw veiligheid!

Logo HBBZ

Visonic PowerG

De Powermaster serie 10 en 30

De PowerMaster-30 is met 64 draadloze zones een perfecte professionele centrale voor het optimaal draadloos beveiligen van grote locaties. De PowerMaster-30 beschikt over 3 secties en is standaard uitgerust met spraak voor spraakondersteuning en een geïntegreerde PSTN kiezer. Er zijn opties voor doormelding via IP en GSM/GPRS .

Bediening met een proximity pas is optioneel mogelijk, wanneer de centrale wordt uitgerust met een integreerbare proximity lezer. De PowerMaster-30 biedt 48 gebruikerscodes, waarvan er 32 gebruikt kunnen worden voor proximity bediening met de prox tag.

Er kunnen meer dan 120 draadloze componenten (o.a. draadloze detectoren, bedieningspanelen, prox tags, sirenes en repeaters) binnen één PowerMaster-30 installatie worden toegepast. De PowerMaster-30 kan worden geleverd als kit dan wel alleen als losse centrale.

De PowerG 2-weg serie is kenmerkend door: laag energieverbruik, groot draadloos bereik, optimale bescherming tegen storingen en misbruik en is zeer installatievriendelijk voor de installateur.