Logo HBBZ

Simon Vestdijkhof 37

3941 HW Doorn

0343 - 42 08 05

Hardeman Beveiliging en BedrijfsZorg richt zich op inbraak preventie, brandpreventie, toezicht en controle. HBBZ zorgt voor uw veiligheid!

Logo HBBZ

Borg Beveiligingsbedrijf

Zekerheid en vakmanschap

Het BORG certificaat is een erkenning van betrouwbaarheid en vakmanschap. Ondernemers weten wat de risico’s zijn, en mogen erop vertrouwen dat de beveiligingsmaatregelen die genomen worden daarbij aansluiten. Beveiligingsbedrijven die goedgekeurd zijn om BORG certificaten uit te geven, worden namelijk beoordeeld door een certificatie-instelling, HBBZ is aangesloten bij de KIWA, op levering van producten en of diensten. Denk hierbij aan het adviseren, aanleggen, monteren en onderhouden van inbraakbeveiliging. Bovendien worden wij jaarlijks  gecontroleerd op de bedrijfsprocessen, deskundigheid en betrouwbaarheid van het personeel.

Het BORG certificatieschema is opgesteld door onder ander beveiligingsbedrijven zelf, onder begeleiding van het CCV. Het is dan ook een werkbaar certificatieschema, omdat vakmensen hun ervaringen en kennis uit de praktijk erin hebben verwerkt. Het certificatieschema biedt de mogelijkheid om te anticiperen op technische ontwikkelingen en trends.