Logo HBBZ

Simon Vestdijkhof 37

3941 HW Doorn

0343 - 42 08 05

Hardeman Beveiliging en BedrijfsZorg richt zich op inbraak preventie, brandpreventie, toezicht en controle. HBBZ zorgt voor uw veiligheid!

Logo HBBZ

Inbraakbeveiliging

aak van beveiliging een toegevoegde waarde in plaats van een last. Het beschermen van uw medewerkers
en uw activa is van het grootste belang, in welke bedrijfstak u ook werkt! Door een inbraak zouden uw resultaten er
tenslotte heel wat slechter uit kunnen zien… Voor uw gemoedsrust brengt Honeywell een beveiligingsoplossing waarop u kunt vertrouwen, die simpelweg beschermt en een toegevoegde waarde wordt voor uw bedrijf, in plaats van een last.

Galaxy Dimension biedt een oplossing met hoog beveiligingsniveau, waarbij inbraak- en toegangscontrolefunctionaliteit naadloos worden samengevoegd. Door de toonaangevende technologie kent het systeem een ongeëvenaarde flexibiliteit en functionaliteit en biedt het een maximale onafgebroken beveiliging voor elk bedrijf, ongeacht de grootte of complexiteit.

Een revolutionair nieuw grafisch bediendeel met touchscreen vereenvoudigt de bediening en zorgt voor minder bedieningsfouten. Opties voor onderhoud op afstand zorgen ervoor dat uw systeem steeds optimaal werkt en kunnen ook tussen de onderhoudsintervallen door een onderhoudstechnicus waarschuwen.

Galaxy Dimension biedt gemoedsrust in de vorm van een eenvoudig, veilig en betrouwbaar systeem en is daardoor de perfecte oplossing voor uw bedrijf.