Logo HBBZ

Simon Vestdijkhof 37

3941 HW Doorn

0343 - 42 08 05

Hardeman Beveiliging en BedrijfsZorg richt zich op inbraak preventie, brandpreventie, toezicht en controle. HBBZ zorgt voor uw veiligheid!

Logo HBBZ

Paxton

Bedrijven, klein, middelgroot of groot, hebben bezittingen en eigendommen die beschermd moeten worden tegen diefstal. Ook het personeel en hun bezittingen moeten beschermd worden. Het is gebruikelijk om in gebouwen die door sloten en sleutels beveiligd zijn, de deuren heel de dag open te laten, met kans op diefstal.

Elektronische toegangscontrole levert de meest efficiënte en geschikte manier om uw gebouw en bezittingen te beveiligen. Door een toegangscontrolesysteem te installeren vervangt u de gewone sloten. Kaarten worden gebruikt om toegang te autoriseren tot de deuren die aangesloten zijn op het systeem. De kaarten kunnen tevens op een eenvoudige manier geblokkeerd worden in het systeem indien ze zoek zijn of gestolen werden, of indien ze niet werden teruggegeven nadat iemand het bedrijf heeft verlaten. Geblokkeerde kaarten krijgen geen toegang tot de deuren die aangesloten zijn op het systeem.
Waarom Paxton?
Het kiezen van een toegangscontrole systeem is een belangrijke financiële beslissing.De kosten zijn uiteraard belangrijk, maar het systeem moet eveneens aan uw eisen voldoen en 100% betrouwbaar zijn. Paxton specialiseert zich in toegangscontroleoplossingen

Sleutelvoordelen van Paxton:
Betrouwbaar, hoge kwaliteit, eenvoudig in gebruik, altijd uitbreidbaar, geen kopzorgen voor degene die het systeem moeten beheren.
http://www.paxton.co.uk

Paxton of sleutels